English

































Novica


KOLEKTIVNO SODELOVANJE
19.09.2012 10:00

Dvodnevni forum posvečen digitalnemu sodelovanju in ustvarjanju digitalnih vsebin v Združenem kraljestvu in po Evropi danes, Sreda, 19. in četrtek, 20. september 2012, Europe House, London 'Kolektivno sodelovanje – digitalno sodelovanje v EU' ‘Kolektivno sodelovanje – Razvoj digitalnih vsebin v Združenem kraljestvu‘

Program foruma:  Kolektivno sodelovanje.PDF

 ‘Roboti in avatarji – britanski izbor’, galerija 12 Star Gallery
V produkciji body>data>space predstavljamo 'Robote in avatarje – britanski izbor', z domačimi umetniki in inovativneži, ki raziskujejo stapljanje digitalnih tehnologij in našega človeškega telesa. Razstava združuje pionirske ustvarjalne dosežke na področju robotike, virtualnih okolij, teleprezence, arhitekture in telesnih tehnologij. Razstavljajoči umetniki: Alex Haw (atmos) in Mauritius Seeger (dr. mo), Joseph Hyde in Phill Tew, Michael Takeo Magruder in Drew Baker, Erik Fleming in David Steele, Marco Donnarumma, Anna Dumitriu in Alex May, Alastair Eilbeck in James Bailey, Tobias Klein, L.J Rich in Shadow Robot Company.
Vsem delom, končnim in konceptualnim, sta skupna obsedenost s telesom ter predstavitev novih pogledov sebe in drugih v svetu, kjer se virtualno in fizično vedno bolj prepletata.
19.–28. september 2012 (10.00 – 18.00 ob delavnikih)
12 Star Gallery, Europe House, 32 Smith Square, London SW1P 3EU
www.robotsandavatars.net

------------------------------------------------------------------------------------------------
‘Roboti in avatarji – britanski izbor’ ter projekt 'Collectively Engaged' (Kolektivno sodelovanje) sta nastala v produkciji body>data>space, v sodelovanju z galerijo 12 Star Gallery in National Theatre, ob podpori programa Kultura Evropske unije ter s pomočjo javnega financiranja sveta Arts Council England. V sodelovanju s projektoma ‘RACIF’ (Robots and Avatars Collaborative and Intergenerational Futures) in ‘MADE’ (Mobility for Digital Arts in Europe). V sodelovanju z  FACT (Foundation for Arts and Creative Technologies) in Knowledge Transfer Network / Creative Industries. Projekt je nastal leta 2009 pod okriljem vodilnega producenta body>data>space s podporo NESTA.



<- Nazaj na: Novica

Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil





Poiščite nas na socialnih omrežjih:







Nagrada e-odličnost 2008
















































MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org