English

































Startup Müsli: Tik Tok za podjetja - oglaševanje in trendi v 2023



Startup Müsli: Tik Tok za podjetja - oglaševanje in trendi v 2023
5. 9. 2023, ob 18. uri
MMC KIBLA

Že poznaš čarobno formulo za povečanje prodaje? No, pripravi se na raziskovanje ene najbolj vznemirljivih poslovnih priložnosti v zadnjem času – TikTok. Na prihajajočem Start:up Musliju bomo razkrili skrivnosti, kako izkoristiti moč TikToka za povečanje prodaje. Naši izkušeni gostje, med katerimi so Katarina Zimmer (Mali Junaki), Primož Oberč (WeAreTikTok!) in Jure Čuk (Chicatella) bodo delili konkretne nasvete, resnične prakse in preverjene trike, ki so že prinesli izjemen uspeh.

Ne glede na to, ali si na začetku svoje TikTok poti ali že imaš nekaj izkušenj, te čaka izjemno poučen dogodek, kjer se bomo skupaj premaknili od preprostega objavljanja do pravega prodajnega vrtinca. Pridruži se nam in odkrij pot do uspeha, ki ga prinaša TikTok!

Govorili bomo o naslednjih temah:
•    Kako učinkovito vstopiti v Tik Tok oglaševanje? Kaj deluje in kaj ne?
•    Kako s pomočjo Tik Toka oglaševati na tujih trgih?
•    Primeri uspešnih podjetij, ki so s pomočjo TikToka dosegla izjemne prodajne rezultate, tako na domačih, kot tudi tujih tleh. Kaj se lahko naučimo iz njihovih izkušenj in pristopov?
•    Kaj so najpogostejše napake, ki jih podjetja počnejo pri oglaševanju na Tik Toku?
•    Kakšno vlogo na oglaševanje in povečanje prodaje ima sodelovanje z influencerji?
•    Izkušnje iz prve roke z oglaševanjem na Evropskih trgih ter primerjava učinka z drugimi orodji digitalnega marketinga.
•    Kako se bo TikTok oglaševanje razvijalo v prihodnosti in kako lahko podjetja ostanejo korak pred konkurenco?

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjena vsem, ki želijo podrobneje spoznati aplikacijo TikTok in vse njene možne elemente za povečanje prodaje.
Na dogodku bomo prisluhnili trem izkušenim "TikTok strokovnjakom", ki so aktivno sodelovali pri oblikovanju več TikTok kampanj in s tem dosegli izjemen dvig prodaje. Skozi njihove izkušnje bomo razpravljali o zgornjih vprašanjih ter pridobili vpogled in nasvete, kako premagati izzive in doseči uspeh pri izkoriščanju TikToka za rast prodaje.

Kdo je Klavdija Zimmer?

Klavdija Zimmer dela v digitalnem marketingu v podjetju Mali Junaki, ki je leta 2019 osvojilo naziv Slovenski start:up leta. Klavdija v podjetju vodi oglaševanje na TikToku. S pomočjo inovativnega pristopa preko Spark Ads so video njihove uporabnice, ki je imel že 1,5 milijona ogledov povečali na 78 milijonov ogledov preko Tik Toka, in z njim prodali nekaj več kot 12.000 knjig, od tega 10.000 v ZDA.

Kdo je Jure Čuk?

Jure Čuk je ustanovitelj in direktor podjetja, ki razvija in prodaja izdelke pod blagovno znamko Chicatella. Z njo je prisoten na vseh največjih evropskih trgih, med digitalnimi kanali pa je Tik Tok njegov favorit.  Pred Chicatello se je kalil pri podjetjih mednarodnih kozometičnih korporacijah kot so Maxfactor, Shiseido, Lancome in Yves Saint Laurent. Njegov trženjski pogled na svet je na noge postavil WOOP! Trampolin park, kozmetične znamke Umberto Giannini, Blue Sky Cosmetics in Youthier ter marsikatero reklamo, ki ste jo videli na televiziji in jumbo plakatih.

Kdo je Primož Oberč?

Primož Oberč je pripadnik najnovejše generacije, ki je zrastla skupaj s TikTok-om in ga tako tudi najbolje razume. Še kot študent je uspel preko TikTok organskega profila uspešno prodajati zapestnice iz Kitajske (ki jih je sam “sourcal” in založil svoj denar) v Sloveniji in jih prodal za več kot 50.000 EUR. Že takrat je preizkusil oglaševanje v Veliki Britaniji in zahodni Evropi ter testiral tudi “Spark Adse” z influencerji. A žal je bilo še prezgodaj. To je bilo več kot dve leti in pol nazaj. Od takrat je svoje življenje posvetil TikTok-u in odprl svojo agencijo WeAreTikTok!, ki je specializirana za hitro produkcijo TikTok materialov. Pri tem sodeluje z nekaterimi največjimi podjetji v Sloveniji, kot so Telekom, Lesnina, Vigoshop in drugi.

Več o dogodku in prijavi: https://www.startupmaribor.si/sl-si/dogodek/1603/startup-m-sli-tik-tok-za-podjetja-oglasevanje-in-trendi-v-2023

Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje
  - Mladinski program

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil





Poiščite nas na socialnih omrežjih:







Nagrada e-odličnost 2008
















































MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org